Entreprenadingenjör

Sökes till Kristianstad

Entreprenadingenjör

Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice i Kristianstad? Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig!

På Peab Byggservice i Kristianstad arbetar vi med större och mindre ombyggnadsprojekt – ROT. Vi utför oftast arbeten med kvarboende hyresgäster samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Vi erbjuder

Hos oss ger vi dig de bästa förutsättningarna med en stor koncern i botten samt supertrevliga arbetskamrater där du får ett gott skratt varje dag.

Tillsammans är vi svårslagna när det kommer till specialistkunskap och erfarenhet och det kombinerat med en stark värdegrund leder oss vidare i vårt arbete att bli den bästa arbetsplatsen.
Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen. Därför kan vi på Peab erbjuda dig ett stort utbud av förmåner.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör har du ett nära samarbete med Platschefen och du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du ansvarar för projektering i både mindre och större skala, du tar fram kalkyler och projektplaner för anbud och ansvarar för dessa. Du gör inköp, ansvarar för dokumentation och uppföljning samt driver på och stöttar Platschefen i våra projekt, såväl tekniskt som ekonomiskt.

Våra entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet och har kontakt med våra kunder, samarbetspartners och de som arbetar i vår produktion. Vi månar om våra relationer och ser att du har en hög känsla för att ge support och service. 

Du rapporterar till vår bitr. Arbetschef och tjänsten är placerad i Kristianstad.

Vem är du

Vi ser gärna att du har högskoleingenjör mot bygg eller motsvarande (tex Ekonom), även annan utbildning kan vara aktuell, i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från produktion, liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat och körkort är ett krav.  

Som person är du öppen, kommunikativ och med en stor personlig drivkraft, du är en genomförare med affärssinne. Du har hög samarbetsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att hantera och analysera siffror. Du skapar trivsel omkring dig.  

Ansökan

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ansök genom att klicka på ”sök tjänsten”. Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
Har du frågor om tjänsten kontakta Ulrika Gruffman: ulrika@gruffman.nu alternativt 073-3434189.  
Besök gärna vår hemsida: www.peab.se för mer information om oss.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektingenjör, projektekonomi, projektjuridik

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-12-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ulrika Gruffman

Telefon: 0733-434189

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.