Industriarbetare

Sökes till Sjövik

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet. Vi söker nu en industriarbetare till vårt spont- och balklager i Sjövik.

Som industriarbetare hos oss kommer du att arbeta med hantering och rengöring av spont. Du kommer att svetsa och gasbränna spont och övrigt stålmaterial. Lastning och lossning av bilar ingår också i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som har erfarenhet av industriarbete sedan tidigare. Som person är du självgående, ansvarsfull och noggrann. Då vi är en liten grupp som arbetar tätt ihop är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbetssätt.

Kunskap inom svetsning, lastmaskinvana och traverserfarenhet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-12-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Catrin Glantz

Telefon: 0733847197

Katrin Bendiksen

Telefon: 0733- 37 27 45

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.