Arbetsledare trä- & betong, anläggning

Sökes till Umeå

Vi har en stark orderingång med flera nya projekt i order, främst i Umeå. Vi utökar därför vår verksamhet och söker en arbetsledare som kan vara med och driva våra trä- & betongarbeten. Arbetsområdet omfattar Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i utvecklande projekt med engagerade kollegor, stark gemenskap och ett stort utbud av förmåner.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet
  • Medverka till en god arbetsmiljö
  • Föra dagbok, rapportera hinder, ändringar samt avvikelser
  • Upprätta arbetsberedningar och att kommunicera dessa
  • Avropa material och underentreprenörer

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, kommunikativ och ordningsam. Ledarskapet och att kunna skapa engagemang bland medarbetarna är viktigt för att lyckas i rollen.

Den vi söker har stor kunskap och erfarenhet från trä- och betongarbeten. Du är idag antingen en skicklig yrkesarbetare som vill utvecklas, eller en redan rutinerad arbetsledare. B-körkort och god datavana är ett krav. Just nu rekryterar vi till projekt i Umeå, men på sikt är det viktigt att du kan delta i projekt i hela vårt arbetsområde.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tilsättas innan sista ansökningsdag.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjällp i denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-06

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Annica Nilsson, HR

Telefon: 0733-37 18 55

Anton Linder, arbetschef

Telefon: 0733-37 16 95

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.