Mätningstekniker

Sökes till Umeå

Vi har en stark orderingång med flera nya projekt i order, främst i Umeå. Vi utökar därför vår verksamhet och söker fler mätningstekniker. Vårt arbetsområde är Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg, dammar och anläggningsbetong

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i intressanta projekt med engagerade kollegor, stark gemenskap och ett stort utbud av förmåner. Som mätningstekniker hos oss kommer du aldrig att sluta utvecklas då projekt, metoder och teknik varierar och utvecklas i rask takt. Du kommer att ingå i ett nätverk med andra mätningstekniker i regionen.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Utföra och ansvara för utsättning och inmätningar
  • Upprätta relationsunderlag
  • Upprätta 3D-modeller för maskinstyrning
  • Delta i mängdreglering

Kompetenser och personliga egenskaper
Du behärskar Totalstation och GPS och har erfarenhet av Geo och/eller AutoCAD samt maskinstyrning. Du är strukturerad, noggrann och har god överblick över helheten. Vi förutsätter att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Den vi söker har mätteknisk utbildning och erfarenhet av yrket. B-körkort, datavana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Just nu rekryterar vi till projekt i Umeå, men på sikt är det viktigt att du kan delta i projekt i hela vårt arbetsområde.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-06

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Annica Nilsson, HR

Telefon: 0733-37 18 55

Anton Linder, arbetschef

Telefon: 0733-37 16 95

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.