Solcellsmontör

Sökes till Helsingborg

Nu söker vi en montör till våra solcellsentreprenader och projekt kring Helsingborg.

Om rollen

Som solcellsmontör hos oss på Glacell kommer du främst att arbeta med montage av solpaneler på tak. Våra kunder är fastighetsägare, privatkunder, byggbolag och offentliga sektorn. Som solcellsmontör hos oss får du ett fritt arbete där du får vara del i en intressant framtidsbransch.

Om dig

Relevant bakgrund är någon form av hantverksbakgrund, där montage och infästningsarbeten varit förekommande. Utbildning inom el och grundläggande elkompetens är meriterande, men inget krav. Då resor kan förekommande i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. En känsla för estetik och hög grad av noggrannhet är viktigt, då utseendet på våra solcellsentreprenader är en nyckel till framgång inom branschen. Vidare trivs du med utomhusarbete, och har inga problem med att arbeta på hög höjd.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-12

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Mattias Lindgren, Depåchef

Telefon: 0733-376123

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.