Arbetsledare

Sökes till Örebro

I rollen som Arbetsledare hos oss driver du egna, mindre projekt från planering, ritningsläsning och arbetsledning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål och får möjligheten att driva arbetet med duktiga och engagerade yrkesarbetare.

Detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer och ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet av en arbetsledande position, är driven och engagerad. 

Du rapporterar till Arbetschef och ingår i ett team där du arbetar nära Platschefen.

KVALIFIKATIONER  
Som person är du prestigelös, kan fatta beslut och har ett gott affärsmannaskap. Du har inga problem att kavla upp ärmarna för att gå in och stötta om så krävs. Vidare är du självgående och har god datavana.

Arbetsledarna inom Peab Byggservice biträder platscheferna med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning.

Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete, har lätt för att prioritera, planera och arbeta strukturerat.

Datorvana och körkort är ett krav.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-12-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ann-Marie Andre-Engvall

Telefon: 0703517593

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.