Systemförvaltare Intranät

Sökes till Ängelholm

Har du tidigare erfarenhet av systemförvaltning och har ett tekniskt intresse? Har du tidigare arbetat med Intranätsprodukten Omnia Intranet (SharePoint)? Nu söker Peab IT en Systemförvaltare som ska för att driva förvaltningsprocesser i intranätet.

Peab IT är en organisationsenhet inom Peab Support som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen. Peab har en stor SharePoint miljö som ständigt utvecklas och uppgraderas. Den används både för internt och externt samarbete med flera tusentals användare. Peab IT kommer inom kort att ta över förvaltningen av Planket, Peabs Intranät, byggt som en modul i vår SharePoint miljö. Detta uppdrag samt även flera mindre förvaltningsuppdrag gör att Peab måste förstärka gruppen med teknisk förvaltningskompetens både applikationsmässigt och tekniskt.

Tjänsten

I din tjänst som Systemförvaltare kommer huvuddelen av din tjänst vara dedikerad till Planketförvaltning (Peabs Intranät). Du kommer bland annat att arbeta med att utforma förvaltningsplaner, hålla möten med redaktörer, superusers, leverantörer och beställare. Du kommer också att arbeta med tekniken bakom tillsammans med våra interna experter. På sikt kommer du även att fungera som 3-line support samt bredda ditt arbete med förvaltning av andra IT applikationer inom Peab IT.

Din erfarenhet och bakgrund

Du har arbetat med systemförvaltning i ett par år och intresserat dig för tekniken bakom, alternativt arbetat med teknik och tycker det är intressant med det mjuka förvaltningsarbetet, som att bjuda in till möten och formulera förvaltningsplaner etc. Vi tror även att du har erfarenhet av förvaltning av intranät sedan tidigare, gärna med Omnia Intranet.
Du har en god teknisk grundförståelse, är noggrann och proaktiv i ditt arbete. Du gillar att ge service och kan på ett pedagogiskt sätt hjälpa kollegor som har varierande IT kompetens. Vi söker dig som är driven, nyfiken och service-minded. I din roll som Systemförvaltare kommer du att ha många kontaktytor och det är därför viktigt att du är öppen och social.

I denna rekrytering samarbetar Peab med Randstad Technologies. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Magnusson på telefonnummer 070 5692628 eller mail malin.magnusson@randstad.se. Sök tjänsten här!

 
Vi erbjuder:

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Malin Magnusson, rekryteringskonsult

Telefon: 070 5692628

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.