KMA samordnare

Sökes till Skövde

Nu söker vi en KMA samordnare till vår arbetschefsgrupp i Skaraborg. Gruppen består av cirka 40 medarbetare fördelat på hälften tjänstemän och hälften yrkesarbetare.

Arbetsuppgifterna innebär att stötta arbetschefen och organisationen på våra projekt med frågor om kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Du säkerställer att projekten följer lagar, förordningar samt fastställda rutiner och att de arbetar med att upprätta planer och dokumentation inom områdena. Du jobbar nära verksamheten och följer projekten från start till slut. Som KMA samordnare är du med och medverkar vid revisioner, riskbedömningar och arbetsberedningar.

Beroende på vilken bakgrund och intresse du har samt behov som finns i gruppen kommer vi tillsammans att utforma ytterligare arbetsuppgifter som är intressanta för dig. Till din hjälp har du ett nätverk av KMA samordnare som stöttar varandra och tillsammans verkar för ständiga förbättringar inom området

Lämplig bakgrund för den här tjänsten kan vara någon form av utbildning inom området eller att du arbetat med frågorna under några år och skaffat dig kunskaperna. Har du erfarenhet från branschen så är det en merit. 

Vi lägger stor vikt vid dina personlga egenskaper. Du brinner för att jobba tillsammans med andra och har ett genuint intresse för kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kommunicera både muntligt och skriftligt. Vi förutsätter att du arbetar systematiskt samt gillar ordning och reda. Det gäller att vara flexibel och inte vara rädd för att ta i där det behövs.

Tjänsten är ett föräldravikariat i första hand året ut. 


Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-23

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Henrik Siewertz, Arbetschef

Telefon: 0733-37 68 35

Roland Järlesand, HR Partner

Telefon: 073-384 28 46

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.