Installationselektriker

Sökes till Ängelholm

Vi förstärker vår organisation i Nordvästra Skåne och söker nu installationselektriker till Glacell i Förslöv/Ängelholm.

Om rollen
Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen.

Arbeten som du kommer utföra är:

  • Ny–/ombyggnation av bostäder och kontor i likväl entreprenader som service
  • Elinstallationer i industri och verkstadslokaler
  • Installation av solelsanläggningar och laddstationer för elfordon

Om dig
Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är ofta vårt ansikte utåt mot kund och det är därför viktigt är du lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera kundanpassade lösningar. Varje projekt är lika viktigt och vi vill därför ha dig med drivet och viljan att utvecklas.

Du som söker tjänsten bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet som elektriker med eller tidigare erfarenhet av installationsarbete.

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-23

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Marcus Åkesson, Projektledare

Telefon: 0733-84 73 57

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.