Injekterare Grundläggningsarbetare

Sökes till Skåne

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom injektering, spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Vi söker nu dig som gärna har erfarenhet ifrån byggbranschen samt med fördel även har erfarenhet av att arbeta med injekteringsarbete, så väl keminjektering som cementinjektering. Förutom injekteringsarbeten utför vi även flertalet av de grundläggningsmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis betongpålning, spontning, borrning och masstabilisering (vår egenutvecklade ProSol-utrustning). Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige samt även i Norge och Finland, vilket kan medföra resor.

Du är engagerad och kan både arbeta självständigt och i arbetslag. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Söderbäck

Telefon: 0733376664

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.