Platschef

Sökes till Kalmar

Är du en senior platschef med erfarenhet inom mark- och anläggningsprojekt? Vi söker nu en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för produktionen! Och som tillsammans med sitt team vill påverka, utveckla och leverera goda resultat, i rätt tid. 

Rollen hos oss

Som Platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt från början till slut tillsammans med övriga medarbetar och underentreprenörer. Du arbetar tätt ihop med övriga platsorganisationen och tillsammans skapar ni effektivitet och lönsamhet Du är engagerad både i det dagliga arbetet samt i planeringen på längre sikt. I ditt arbete leder, planerar och delegerar du produktionen till respektive arbetsledare samt följer upp att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål samt följer tidsplanen. 

Som platschef på Peab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Personalansvar
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
  • Utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling inom Peab. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Dina erfarenheter

Vi söker en person med relevant högskole- eller YH-utbildning (företrädesvis inom anläggning), eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Minst 10 års relevant erfarenhet inom mark- och anläggningsprojekt. För att lyckas i rollen krävs det att du varit eller är platschef eller produktionschef i din nuvarande roll. Du har ekonomisk kunskap, god datavana och hanterar produktionsadministration (tex att skapa och redigera tidplaner) i ditt dagliga arbete. Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B körkort.

Meriterande:

  • Erfarenhet och kunskap inom VA-sanering.
  • Behörighet för att utföra arbete för Trafikverket.

Personliga egenskaper:

För att passa i denna roll tror vi att du är en ledare som fattar beslut och agerar utifrån dessa trots ibland begränsad information eller svåra omständigheter. Du visar på gott omdöme även under tidspress och håller ihop och följer upp de åtaganden som ligger på ditt bord. Du kommunicerar på ett tydligt och enkelt sätt och säkerställer att ditt budskap har nått fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du agerar engagerat och känner dig bekväm både i enskilda möten och små som stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Marita Petkovic, HR-Partner

Telefon: 072-5337836

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.