Platschef - mark

Sökes till Kalmar

Är du en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för produktion som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla? Vi är ett team som arbetar i Kalmar med omnejd och vi söker nu efter en platschef med kompetenser inom markanläggning till vår verksamhet.

Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom ett expansivt företag samt möjligheten till att utvecklas! 

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Platschef hos oss kommer innebära:

• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera och driva produktionen - rätt man på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt

Ditt ansvar är att driva markanläggningsprojekt runt om Kalmar. Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. För att söka den här tjänsten behöver du ha ett par års erfarenhet av produktionsledning och tidigare erfarenhet av branschen.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vem är du?

Du är en relationsskapare som är duktig på att samarbeta och underhålla relationer med andra människor. Vidare är du en trygg och stabil ledare som är duktig på att samordna grupper där du skapar engagemang och delaktighet.  Du är affärsmässig och tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och anpassar dina handlingar efter detta.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Marita Petkovic, HR-Partner

Telefon: 072-5337836

Niclas Johansson, arbetschef

Telefon: 0707 79 44 84

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.