Platschef - trä och betong

Sökes till Kalmar

Hos oss på Peab blir du delaktig i många spännande projekt och tillsammans bygger och anlägger vi framtidens hållbara samhälle. Som medarbetare får du utvecklas och bidra med dina kunskaper för att vi ska bli ännu bättre!

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för trä och betong och vill arbeta runt omkring Kalmar.

Om tjänsten
Är du redo att ta dig an en spännande och utvecklande roll som Platschef? Tjänsten innebär att driva och leda projekt inom ramen för trä och betong. Du och ditt team genomför projekten med kvalité, god säkerhet och uppnår på så sätt goda resultat, i rätt tid.

Som platschef hos oss på Peab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Personalansvar. Detta sker genom personlig dialog med medarbetarna i ditt team.
• Följer upp och arbetar aktivt med arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar.
• Utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer samt upprätthåller och bidrar till god sammanhållning i ditt team.
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn genom ditt ekonomiska ansvar.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling inom Peab.


Vem är du?

För att söka den här tjänsten behöver du ha relevant utbildning inom området och/eller erfarenhet av produktionsledning. Tidigare erfarenhet från branschen krävs för att lyckas i rollen. Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar körkort B.

Du har lätt för att skapa relationer samt bibehålla dem. Samarbete för dig är en självklarhet för att nå framgång och du är trygg med att leda och utveckla andra.  Du brinner för att skapa engagemang och sammanhållning och du ser på den långsiktiga betydelse och anpassar dina handlingar efter detta.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Marita Petkovic, HR-Partner

Telefon: 072-5337836

Niclas Johansson, arbetschef

Telefon: 0707 79 44 84

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.