Platschef

Sökes till Umeå

Platschef till vår Bostadsproduktion

Vi ser en spännande marknad framför oss och söker nya medarbetare som kan hjälpa oss i vår utveckling. Är du den vi söker?

 

Arbetsuppgifter

Som Platschef har du ett omväxlande jobb där du i en central roll ansvarar för projektets utförande. Du har ett stort eget ansvar att se till att projektet bedrivs enligt överenskomna ramar gällande tid, budget, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Tillsammans med övriga medarbetare bygger ni det team som ska driva projektet från start till mål och hjälper varandra att utvecklas på resan.

 

Vem är du

Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Som person och ledare är du lugn och strukturerad med ett gott affärssinne. Du har förmågan att skapa ett bra arbetsklimat och engagemang och vill vara delaktig i att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet.

Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B körkort.

Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-10

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ewa Näsström

Telefon: 072-533 52 02

Patrik Pettersson

Telefon: 072-533 32 15

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.