Träarbetare

Sökes till Umeå

Vi har nu flera spännande projekt inom våra olika affärsområden dit vi söker erfarna träarbetare med yrkesbevis.

 

Vi bygger en ny fabrik samt kontor till Komatsu Forest på Klockarbäcken i Umeå och bygger nya bostadsområden i Umeå dit vi söker rutinerade träarbetare/snickare med yrkesbevis. Förutom intressanta projekt erbjuds fina förmåner, en stark gemenskap, bra kollegor och högt fokus på arbetsmiljö.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Du är händig och har ett stort eget driv. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B och tillgång till bil är ett krav.

 

Urval och intervjuer sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av annonsering och hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-19

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ewa Näsström

Telefon: 072-533 52 02

Hanna Johansson

Telefon: 072-533 52 71

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.