Betongarbetare

Sökes till Umeå

Vi har flera spännande projekt och vår verksamhet växer så vi söker nu erfarna betongarbetare, främst till våra projekt mot nyproduktion.

 

Krav för tjänsten är att du har yrkesbevis och erfarenhet från branschen. Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba i nyproduktion.

Som person vill vi att du är ansvarsfull, initiativtagande och har lätt för att samarbeta. Du är händig och har ett stort eget driv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B och tillgång till bil är ett krav.

 

Urval och intervjuer sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi avböjer alla erbjudande om annonsering- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-19

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ewa Näsström

Telefon: 072-533 52 02

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.