Platschef

Sökes till Gällivare

Peab utvecklar sitt engagemang i Gällivare för att på sikt bli ett företag som tar ett lokalt samhällsansvar på orten!

Vill du utvecklas i en ny roll på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Vi söker nu en platschef till vår Byggverksamhet i Gällivare. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

 Om arbetet

Som platschef är du en nyckelperson för företaget på orten, med totalansvar för byggprojektets utförande. Din huvuduppgift är att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Tjänsten omfattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Som platschef är du affärsmässig och kostnadsmedveten samt har förmågan att skapa goda långsiktiga relationer.

Du kommer i tillägg till platschefsuppgifterna få ansvaret att vara Peab:s kundkontakt i Gällivare.

Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från inköpare och arbetsledare till skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före. Du kan fatta beslut och trivs i en ledande befattning, där du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare.

Resor förekommer i tjänsten och du kan komma att arbeta mot fler orter i arbetschefs området.

Om dig

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att driva projekt i Byggbranschen eller liknande verksamhet. Du har byggteknisk bakgrund, ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Det är önskvärt att du har god IT-vana.

Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-19

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anders Stöckel, Arbetschef

Telefon: 0725 33 47 43

Åsa Jonsson

Telefon: +46 0725058874

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.