Arbetsledare

Sökes till Kiruna

Vill du utvecklas i en ny roll på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Vi söker nu en arbetsledare till vår Byggverksamhet i Kiruna. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

Om arbetet

Som arbetsledare på Peab biträder du platscheferna med ledning av projekten. Du arbetar bland annat med planering, arbetsberedning och uppföljning. Du kommer att arbeta med att hålla byggproduktionen igång och minimera risken för stopp och störningar genom att leda hantverkarna och samordna det som händer i projektet. Du samlar in information, mängdar, beställer material samt utför egenkontroller.


Om dig

Du har erfarenhet från arbetsledande befattning och en byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från olika former av byggproduktion.

Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Som person är du engagerad och välorganiserad. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-19

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anders Stöckel, Arbetschef

Telefon: 0725 33 47 43

Åsa Jonsson

Telefon: +46 0725058874

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.