Mark & Anläggningsarbetare

Sökes till Falun/Borlänge

Vi behöver förstärka vår verksamhet i Falun och Borlänge med säsongsanställda anläggningsarbetare.

Linje & Kabelplöjning är en verksamhetsdel av Peabkoncernen som är specialist på totalentreprenader för all slags mark- och byggnadsarbeten för förläggning av starkström, fiber, vatten och avlopp. Läs gärna mer på  www.linje-kabel.se

Som anläggningsarbetare på Linje & Kabelplöjning arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Arbetslaget arbetar tillsammans för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. Arbetet medför många spännande och varierande uppgifter inom mark & anläggning.

Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av fiber och kabelförläggning och övriga relevanta kravutbildningar ses som en merit.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-19

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mari Palm, HR Partner

Telefon: 072-533 78 04

Peter Åsberg, arbetschef

Telefon: 070-567 49 24

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.