Vägdriftsarbetare, Driftområde Göteborg

Sökes till Göteborg/Mölndal

Är du en ansvarstagande lagspelare? Letar du efter ett omväxlande arbete? Uppskattar du frihet under ansvar och att vara en del av en tight grupp? Då kanske du är vår nya vägdriftsarbetare!

 

Om tjänsten

Som driftentreprenör är vi Trafikverkets högra hand och sköter om Göteborgs statliga vägar. Arbeten utförs under årets alla dagar och vi är ständigt beredda att rycka ut när problem uppstår på våra vägar. Vi jobbar säsongsinriktat där varje säsong har sin utmaning. Ett axplock av sysslor vi utför är vinterväghållning, grönyteskötsel, väginspektion, asfaltering och reparation efter trafikskador.

Som vägdriftsarbetare hos oss får du en varierad vardag. Rollen kan beskrivas som en fastighetsskötare på väg. I Göteborg blir det mycket gräsklippning, trädgårdsskötsel och skräpplockning. Tillsynsarbeten, att hjälpa till vid vägarbeten, mindre asfaltsjobb och skyltarbeten förekommer också.

Du kommer till en tight grupp. Vi är ett gäng som gillar att tävla mot oss själva och ständigt förbättra oss. Vi vill prestera bra och njuter av kvittot; en nöjd kund! Vi har en öppen dialog, stämningen är hjärtlig och trivseln hög. Här vågar vi prata med varandra när något är på tok. Du blir en av 4 vägdriftsarbetare. I gruppen finns även 4 arbetsledare. Alex, platschef på projektet, föredrar rak kommunikation och alla medarbetare får mycket frihet under ansvar. Detta kännetecknar också företaget i stort, är du en person som tar vara på den delaktighet som erbjuds genom det öppna och platta ledarskapet i Peab så har du hittat helt rätt.

 

Du är en självständig lagspelare

För att trivas i rollen behöver du tycka om att jobba utomhus oavsett väder. B-körkort är ett måste. Vidare behöver du kunna kommunicera och dokumentera på svenska via telefon och platta Erfarenhet och utbildning inom arbete på väg är meriterande. Likaså erfarenhet och utbildning inom röjsåg eller motorsåg.

För att lyckas behöver du både klara av och tycka om, att arbeta självständigt då merparten av tjänsten innebär just självständigt arbete. Detta innebär att du behöver kunna lösa situationer som uppstår och kunna kommunicera trevligt och tydligt med beställare, kollegor och tredje man. Att du förstår och tar ansvar för hur ditt arbete påverkar kollegornas och andra samarbetspartners är a och o. Du behöver vara flexibel.

Vi arbetar vanligen dagtid, 7-16, men viss flexibilitet finns. I enstaka fall förekommer nattjobb. Beredskapstjänst kan bli aktuellt och väginspektioner är vanligt förekommande.

 Ansök genom att bifoga cv och personligt brev i ett och samma dokument. I brevet önskar vi att du berättar om dig själv och varför du söker till oss.

Det är viktigt att dina ansökningshandlingar visar att du uppfyller kraven för tjänsten.

För att säkerställa en god arbetsmiljö tillämpas slumpvisa alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-05

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Carl-Johan Laurell, Arbetschef (biträdande)

Telefon: 0733-84 14 79

Mika Mörner, HR

Telefon: 0707794295

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.