Regioninköpschef

Sökes till Umeå, Luleå, Skellefteå, Örnsköldsvik & Sundsvall

Vill du utvecklas i en roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är med och bygger framtidens samhälle tillsammans med oss?

Vår nuvarande inköpschef går vidare mot nya spännande utmaningar inom Peab och därför söker vi nu Davids efterträdare till Region Bygg norra och södra Norrland. Vi ser följande placeringsorter Umeå, Luleå, Skellefteå, Örnsköldsvik och Sundsvall som aktuella.

Region norra och södra Norrland har verksamhet i Norrbottens, Västerbottens, Västernorrlands, Gävleborgs och Jämtlands län. Här arbetar ca 600 medarbetare med att bygga både bostäder och kommersiella fastigheter.

 

Dina nya utmaningar
Som Inköpschef har du det övergripande ansvaret att driva och utveckla regionen Norra och Södras inköpsarbete i enlighet med Peabs strategiska målsättning, uppförandekod, policys och verksamhetsledningssystem.

I rollen igår ett personal- och budgetansvar för en grupp om ca 12 medarbetare som är placerade från Sundsvall i söder till Kiruna i norr där du har övergripande ansvar för utveckling, styrning, och uppföljning av inköpsarbetet.

Du tillhör regionstaben och ingår i regionledningen både för Region Norra och Södra Norrland. Rapporterar till regionchefen för Norra Norrland – Susanne Hallberg. Tjänsten innebär resor över båda regionerna.

 

Dina erfarenheter och egenskaper 
Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör inom bygg- och/eller motsvarande samt att du har flerårig erfarenhet från både operativt och strategiskt inköp i byggbranschen. Du har stor erfarenhet av förändringsledning samt erfarenhet av personalansvar med dokumenterat goda ledaregenskaper.

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har förmågan att fatta egna beslut, är initiativtagande och målorienterad.

Som chef är du en god lagledare  som motiveras lika starkt av att få andra människor att växa som att utveckla affärerna och verksamheten. Vi har en ledarprofil som beskriver vårt sätt att leda människor. Profilen bygger på historian, hjärtat i vår värdegrund JUPP och blicken framåt.

Då rollen innebär många kontaktytor inom regionerna och affärsområdet krävs både god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

 

Vill du veta mer om tjänsten?
Susanne Hallberg, Regionchef för Norra Norrland, telefonnummer: 073-337 14 47

Emma Renström, HR-chef region, telefonnummer: 073-065 73 76

Kontakt med rekryterare, säljare av annonser och bemanningslösningar undanbes vänligen men bestämt.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 5:e juni 2020.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-05

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Renström, HR-chef

Telefon: 0730657376

Susanne Hallberg, Regionchef

Telefon: 073-337 14 47

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.