Elmätarmontör

Sökes till Helsingborg

ATS Tjänster har tagit ett anbud gällande att byta ut samtliga elmätare i hushållen åt Öresundskraft. Området är runt Helsingborg, Ängelholm och Bjuv.

Vi söker juniora Elmätarmontörer som kommer att åka runt och byta dessa elmätare i hushållen. Vi ser gärna att du har genomgått gymnasium med inriktning mot el. ESA är önskvärt, men inget krav (har du inte ESA så ser vi till att du får den utbildningen). Körkort B är ett krav för denna tjänst.

Som person är du ansvarstagande, du har lätt för sociala kontakter och har god kommunikationsförmåga.

Hos oss erbjuds du ett arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peab-koncernen förenar vi det mindre företagets dynamik, med det stora företagets resurser. För den som och vill utvecklas finns det möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön

Din ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Vi avböjer alla erbjudande om annonsering- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-07-31

ATS Tjänster AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kV och 50kV. Vi är ett dotterbolag till ATS Kraftservice AB och ingår i Peab-koncernen.

Georgios Vellios, Regionchef

Telefon: 0725-33 44 71

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.