Arbetsledare Karlskrona

Sökes till Karlskrona

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peab är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ytterligare medarbetare. I Blekinge behöver vi just nu förstärka med en arbetsledare med placering i Karlskrona.

Våra tjänster är främst inriktade på mindre om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal.

Vår verksamhet inom försäkringsskador växer och vi behöver nu förstärka vår arbetsledning. Du kommer att arbeta med och leda ett team om 6 - 8 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder som oftast är försäkringsbolag, kommuner och förvaltningar.

Du utgår från Karlskrona där du också har din närmaste chef för stöd, support och samordning och du har som fokus att arbeta med försäkringsskador i Blekinge. Du arbetar med privatkunder likväl som företag. Du besiktigar den anmälda skadan hos kund, sammanställer besiktningsrapporter, håller dialog med försäkringsbolag kalkylerar mm.  Du presenterar kundens kostnader och efter ett godkännande kan vi starta vårt arbete med skadan. Du arbetsleder och följer upp arbetet på plats och har god kommunikation med kund, försäkringsbolag/beställare och ditt team som är ute på plats och utför själva arbetet. Dina arbetsplatser/projekt kommer att variera i storlek allt från ett litet serviceuppdrag till större projekt upptill ca 1 miljon kronor.

En viktig del av arbetet förutom att säkerställa kvalité och lönsamhet i det vi gör att du har fallenhet för att skapa goda relationer och utveckling för dina underställda yrkesarbetare.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som snickare samt därefter arbetsledande arbete, gärna med försäkringsskador. Du är datavan och har erfarenhet av Meps. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift samt har körkort för personbil.

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Fredrik Lindström, Rekryterande chef

Telefon: 0733-373555

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.