Arbetsledare anläggning

Sökes till Skaraborg

Vi söker arbetsledare till vår anläggningsverksamhet inom VA, mark och väg i Skaraborg.

Som arbetsledare biträder du platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedningar samt uppföljning. Du arbetar självständigt och har mycket kontakter såväl internt som externt. Rollen innebär även att du får hantera ekonomi och daglig arbetsledning av personal.

Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning gärna med några års erfarenhet från byggproduktion.

Som person är du en samarbetsvillig ledare som drivs av att leda och motivera människor. Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Då rollen innebär mycket kontakter både internt och externt är det viktigt att du har lätt för att kommunicera såväl skriftligt som muntligt.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-09

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Henrik Siewertz, Arbetschef

Telefon: 0733-37 68 35

Roland Järlesand, HR Partner

Telefon: 073-384 28 46

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.