Snickare Nordvästra Skåne

Sökes till Helsingborg

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peab är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ytterligare medarbetare. I Nordvästra Skåne behöver vi just nu förstärka med träarbetare med i huvudsak placering i Ängelholm eller Helsingborg.

Våra tjänster är främst inriktade på mindre om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal.

Vår verksamhet breddas med en ny försäkringsdel och därför behöver vi förstärka med ytterligare snickare. Du kommer att ingå i ett team om 2 - 6 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder som är försäkringsbolag.

Du utgår från Ängelholm eller Helsingborg och har som fokus att arbeta med försäkringsskador i Nordvästra Skåne. Du arbetar hos privatkunder likväl som företag samt ansvarar själv för kontakter och samordning med andra yrkesgrupper som vi har som underentreprenörer.

Vi ser att du har erfarenhet av arbete med försäkringsskador och gärna erfarenhet av Meps. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Du skall ha svenskt yrkesbevis som träarbetare samt körkort för personbil.

Tjänsten som är heltid är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Rikard Borgström, Arbetschef

Telefon: 0733-375620

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.