Garantichef

Sökes till Stockholm/Uppsala

Till Region Bygg Öst söker vi nu en chef till vår Garantigrupp!

Gruppen har som ansvar att ge våra kunder service och hantera felanmälningar och åtgärder efter besiktningar under garanti- och ansvarstiden. Verksamheten bedrivs på ett kostnadsmedvetet och serviceinriktat sätt. Din uppgift blir att leda gruppens arbete samt kunna bistå med tekniskt och juridiskt stöd. Genom erfarenhetsåterföring och ständiga förbättringar driver vi förebyggande åtgärder som bidrar till ett minskat antal garantiärenden. Som chef för avdelningen kommer du att ansvara för en grupp på i dagsläget 8 personer, placerade i Solna och Uppsala.

Bakgrund

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från bygg-och/eller fastighetsbranschen gärna då i ledande befattning. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt företagsekonomi och har en högskoleutbildning inom bygg eller har motsvarande förvärvad kompetens. Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera tekniskt utredningsarbete och försäkringsfrågor.

Personliga egenskaper

Som person triggas du av ansvar och utmaningar. Du ser möjligheter när andra ser problem och du är en fena på att hitta lösningar som gynnar alla parter. Du är socialt kompetent, har goda ledaregenskaper och en förmåga att upprätta och bibehålla goda kontakter såväl internt som externt. Om du dessutom är noggrann, ordningsam samt har integritet skulle detta kunna vara en tjänst som passar dig.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd får du ta del av våra utbildningsmöjligheter och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling. Tjänstens placeringsort är Stockholm alternativt Uppsala.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-09

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Louise Strömbeck, Regionchef

Telefon: 0725-33 52 96

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.