Trädgårdsarbetare

Sökes till Göteborg

Trädgårdsarbetare sökes till Drift och Underhåll – grönyteskötsel, Göteborg med omnejd

Är du en noggrann och ansvarstagande trädgårdsarbetare med erfarenhet i yrket? Har du växtkunskap, god social kompetens och uppskattar variation i vardagen? Vi behöver dig!

Arbetsgruppen

Vår grupp ligger under avdelningen för Drift och Underhåll hos Peab Anläggning. Vi arbetar med grönyteskötsel och planteringar i Göteborg med omnejd. Vi har vårat kontor i Åbro Industriområde, Mölndal.

Vi är en liten grupp med familjär stämning som tillsammans vill driva projektet framåt. Här finns med dig två arbetsledare och en platschef. Vi behöver någon med god erfarenhet inom yrket som är noggrann och ansvarstagande. Rollen innebär att du ofta kommer att arbeta självständigt samtidigt som du stöttar arbetsledarna med exempelvis uppföljning av underentreprenörer och egenkontroller.

Du är en drivande och jordnära person

För att trivas i rollen och hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar och initiativ. Du har förmågan att driva ditt eget och andras arbete framåt samtidigt som du förstår vikten av tät dialog och god återkoppling till arbetsledning. Du är ordningsam och kvalitetsmedveten. Du löser problem effektivt. Du är jordnära och personlig i ditt bemötande av andra och kommunicerar framgångsrikt med såväl beställare, medarbetare, arbetsledning och tredje man. Du klarar av att vara den som har övergripande koll och som frontar god arbetsmiljö, effektivitet och företagets värderingar. Samtidigt uppskattar du att utföra det dagliga fysiska arbetet på arbetsplatsen.

Du behöver ha växtkunskap och erfarenhet av grönyteskötsel. Vidare krävs B-körkort och goda kunskaper i svenska då det är vårt koncernspråk. Våra arbeten finns i Göteborg med omnejd. Vi arbetar främst dagtid.

Du kommer till en glad, engagerad och ordningsam platschef och två trygga arbetsledare. Här behövs du och får möjligheter att utvecklas. Hos oss arbetar vi tillsammans för att lyckas i våra projekt, vi värdesätter engagemang och delaktighet då allas kompetens är viktig och bidrar till våra gemensamma mål.

Viktig information om processen

Vi kommer att genomföra intervjuer den 20 och 21 augusti. Vi kallar till dessa under veckan innan, senast den 14e augusti, via telefon.

Bifoga cv och personligt brev i ett och samma dokument i din ansökan, då du endast kan bifoga en bilaga. I brevet önskar vi att du berättar lite om dig själv och varför du söker till oss. Det är viktigt att dina ansökningshandlingar visar att du uppfyller kraven för tjänsten.

För att säkerställa en god arbetsmiljö tillämpas slumpvisa alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

 

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-09

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mika Mörner, HR

Telefon: 070 779 42 95

Ulf Stålborg, Arbetschef (biträdande)

Telefon: 0733-37 36 14

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.