Mätingenjör

Sökes till Kristianstad

Välkommen att bli kollega med oss! Vi är Sveriges ledande bygg- och anläggningsföretag och bygger framtidens hållbara samhälle genom engagemang och ständig utveckling. Nu söker vi dig som är en erfaren mätingenjör och som vill utveckla vårt samhälle genom din kompetens och kunskap tillsammans med oss! På Peab anläggning utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggningar och byggnationer av olika typer av anläggningar och letar efter dig som vill vara en del av det.

Du som mätingenjör hos oss stöttar geografins arbetsgrupper med produktionsmätning och är länken mellan tjänstemän och hantverkare. Produktionsmätning innebär att du ligger steget före den dagliga produktionen och kräver kommunikativ förmåga, lyhördhet och ett intresse för anläggningsbranschen.

Våra projekt är lokaliserade i nord östra Skåne samt Blekinge, vilket medför att du har en flexibel arbetsplats.

Kravprofil

Vi ser att du har en utbildning som mätingenjör samt erfarenhet av arbetet, minst tre år. Då tjänsten handlar om god kommunikativ förmåga ställer vi krav på att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du är självständig och har förmågan att snabbt komma in i nya grupper.

Kompetenser och personliga egenskaper

Du är långsiktigt intresserad av att arbeta med mätteknik och vi ser det som meriterande att du haft kontakt med anläggningsverksamhet. Som Mätingenjör hos oss gäller det att vara noggrann, självgående och resultatinriktad. Självklart är du en person som förstår nycklarna i ett gott ledarskap och trivs att arbeta utomhus. För att trivas och passa i rollen kan du planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt. Eftersom din roll innebär mycket kontakt med andra människor behöver du tycka om att skapa nya relationer och skapa nya kontakter. Vi ser att du gillar utmaningar och tar dig an uppgifter på ett effektivt sätt och vill leverera med hög kvalitet!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Andreas Platoff, arbetschef

Telefon: 0733 37 19 94

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.