Projekteringsledare

Sökes till Enligt överenskommelse

Vi söker fler engagerade projekteringsledare till Västra Götalandsregionen, Jönköping och Linköping. Brinner du för utveckling i branschen och vill ha ett ansvarsfullt arbete kan denna tjänst vara något för dig.

Om tjänsten

Att arbeta som projekteringsledare innebär samordning, styrning och uppföljning av projektering i nära samarbete med kalkyl och produktion. Under projekteringen deltar många aktörer med olika intressen och bakgrund. Projekteringsledaren samordnar dessa grupper och styr projekteringen mot fastställda mål. Projekteringsledaren bevakar också beställarens intressen och ser till att insatserna anpassas för att möta beställarens krav.

Du ingår i ett team av flera projeteringsledare som har ett nätverk tillsammans.

Kravprofil

Vi söker dig som har en god teknisk utbildning samt en bred bakgrund och erfarenhet antingen som projektör eller uppdragsledare i ett antal år. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som projekteringsledare är det viktigt att du kan se helheten och är duktig på att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är drivande och intresserad av problemlösning. Du har social kompetens, samarbetsförmåga och viljan att vara med och bygga team för att knyta ihop produktion och projektering.

Den geografiska placeringen på tjänsten får vi komma överens om med hänsyn till din bostadsort.

För att säkerställa en god och säker arbetsmiljö tillämpas slumpmässiga alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Robin Lindfors, Projekteringssamordnare

Telefon: 072-533 45 89

Roland Järlesand, HR Partner

Telefon: 073-384 28 46

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.