Mark- & Anläggningsarbetare med specialistkunskap inom VA

Sökes till Stockholm

Peab Anläggning bygger bland annat infrastrukturen till Bromstensstaden i Spånga. Läs mer om det här: https://vaxer.stockholm/projekt/bromstensstaden-etapp-2/

Ett projekt som påbörjades oktober 2018 och sträcker sig fram till september 2024. Därför söker vi nu rutinerade mark- & anläggningsarbetare med specialistkunskap inom komplicerade VA-arbeten till detta och andra projekt i framförallt norra Stor-Stockholm.

Arbetsuppgifter i huvudsak:

  • Rörläggning, vatten- och avloppsarbeten
  • Schakt- och fyllningsarbeten
  • Ytskiktsarbeten; kantsten, plattläggning, grönytor
  • Grundläggning av byggnader

Kompetenser och personliga egenskaper
De personer vi söker har god och mångårig erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och dokumenterad utbildning och behörigheter inom området. Som person vill vi att du är en riktig yrkesman och stolt över detta, ansvarsfull, initiativtagande, har driv och lätt för att samarbeta. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För tillsvidareanställning krävs yrkesbevis eller motsvarande kompetens och att du är helt självgående.
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är omväxlande med goda utvecklingsmöjligheter. Vi tar emot ansökningar via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil den vi söker kallar vi dig på intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsättas efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-09-08

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Malin Sundvall

Telefon: 072-5333304

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.