Mätchef Infra Västmitt

Sökes till Norrköping

Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta tillsammans med drivna och kompetenta kollegor och ha ett starkt varumärke i ryggen? Då kan detta vara jobbet för dig!

Infra Västmitt har fått uppdraget att bygga ut Pampushamnen på Hädelö i Norrköping. Uppdraget är en utförande entreprenad och byggstart sker i september 2020 och projektet beräknas vara klart slutet av 2024. Vi behöver därmed förstärka vår infragrupp med en mätchef!

Om rollen

I rollen som mätchef stödjer du vår mätpersonal i produktionen och har ett nära samarbete med platsledning, yrkesarbetare och maskinister på arbetsplatsen. Som mätchef har du en viktig roll för att Peab ska kunna leverera projekt med hög kvalitet. Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet på plats i projekt tillsammans med våra mättekniker.

Du leder och fördelar arbetet mellan mätteknikerna och säkerställer att alla i mätningsorganisationen på arbetsplatsen följer vårt arbetssätt och har kunskap om gällande mät- och ersättningsregler. Du ansvarar för att skapa modeller och relationsunderlag samt för mängdberäkning i projektet.

Den geografiska placeringen på tjänsten får vi komma överens om med hänsyn till din bostadsort.

För att säkerställa en god och säker arbetsmiljö tillämpas slumpmässiga alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

Om dig

För denna tjänst bör du ha flera års erfarenhet av utsättning/mätning inom mark- och anläggning, gärna i liknande projekt. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. Du har även kunskap inom maskinstyrning, mängdberäkning samt program som används inom mätning.

Det är önskvärt att du har Trafikverkets behörighet 1 för mätningstekniska arbeten.

Rollen innebär att du har många kontaktytor så det är viktigt att du är bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt. Du trivs med att vara i en stödjande funktion och se dina kollegor utvecklas.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Henrik Gustavsson, Arbetschef

Telefon: 073-337 21 81

Louise Wassberg, HR-partner

Telefon: 0730467450

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.