Mätningsingenjör Infra Västmitt

Sökes till Norrköping

Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta tillsammans med drivna och kompetenta kollegor och ha ett starkt varumärke i ryggen? Då kan detta vara jobbet för dig!

Infra Västmitt har fått uppdraget att bygga ut Pampushamnen på Hädelö i Norrköping. Uppdraget är en utförande entreprenad och byggstart sker i september 2020 och projektet beräknas vara klart slutet av 2024. Vi behöver därmed förstärka vår infragrupp med en mätningsingenjör!

Om tjänsten

Som mätningsingenjör hos oss arbetar du främst med utsättning/inmätning, mängdberäkningar, kontrollarbete och dokumenthantering i våra projekt. Du ligger alltid steget före den dagliga produktionen. Vi ser våra mätningsingenjörer som en länk mellan arbetsledare och yrkesarbetare vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga och lyhördhet. Hos oss är arbetsglädje enormt viktigt och för att skapa detta tror vi på en sund balans mellan arbetsliv och privatliv.

Om dig

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning inom mätteknik eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha arbetat några år som mätningstekniker inom anläggningsverksamhet. 

Som person är du kommunikativ, noggrann, ansvarsfull och trivs i att vara en del i ett lag. Du kommer att ha mycket kontakt med såväl yrkesarbetare som arbetsledning och vi ser det därför som självklart att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Tjänsten är på heltid tillsvidare (provanställning kan tillämpas), tillsättning sker enligt överenskommelse.

För att säkerställa en god och säker arbetsmiljö tillämpas slumpmässiga alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Henrik Gustavsson, Arbetschef

Telefon: 073-337 21 81

Louise Wassberg, HR-partner

Telefon: 0730467450

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.