Platschef

Sökes till Kiruna

Vill du utvecklas i en ny roll på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Vi söker nu en platschef till vår Byggverksamhet i Kiruna. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

Om arbetet

Som platschef är du en nyckelperson för företaget, med totalansvar för byggprojektets utförande. Din huvuduppgift är att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Tjänsten omfattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Som platschef är du affärsmässig och kostnadsmedveten samt har förmågan att skapa goda långsiktiga relationer. 

Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från inköpare och arbetsledare till skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före. 

Placering är inom arbetschefsområdet med fördel i Kiruna eller Gällivare. Resor förekommer i tjänsten och du kan komma att arbeta på fler orter i affärsområdet. 

Om dig

Vi söker sig som har minst 5 års erfarenhet från byggprojekt på minst 30 miljoner. Du har mycket god kunskap i projektekonomi, tidsplanering och ekonomisk uppföljning. Du är säker i arbete kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Erfarenhet av jobb som Entreprenadingenjör och Kalkylingenjör värderas högt.

Du trivs i att arbeta strukturerat och med ordning och reda. Vill arbeta mot högt uppsatta mål och överträffar gärna dessa. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Du kan fatta beslut och trivs i en ledande befattning, där du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare.

Du trivs i rollen som arbetsgivarrepresentant och har förmåga och vilja att representera Peab i olika sammanhang. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-08-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anders Stöckel, Arbetschef

Telefon: 0725 33 47 43

Åsa Jonsson, HR Partner

Telefon: 072 505 88 74

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.