Platschef

Sökes till Kalmar

Vill du utvecklas i en ny roll på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Vi söker nu en platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Kalmar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter, där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

Rollen hos oss

Som platschef är du en nyckelperson för företaget, med totalansvar för projektens utförande. Din huvuduppgift är att planera och leda produktionen från start till besiktning. Tjänsten omfattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Som platschef är du affärsmässig och kostnadsmedveten samt har förmågan att skapa goda långsiktiga relationer. 

Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från inköpare och arbetsledare till skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget

Placering är inom arbetschefsområdet Kalmar. Resor förekommer i tjänsten och du kan komma att arbeta på fler orter i affärsområdet exempelvis Oskarshamn. Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling inom Peab.

Om dig

Vi söker sig som har 5-10 års erfarenhet av anläggningsprojekt. Du har mycket god kunskap i projektekonomi, tidsplanering och ekonomisk uppföljning. Du är säker i arbete kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Du trivs i att arbeta strukturerat och med ordning och reda och drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål. Utveckling i alla led och att tillsammans leverera goda resultat i rätt tid är en självklarhet för dig. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Du kan fatta beslut och trivs i en ledande befattning, där du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare. Vidare är du trygg och stabil och har ett brinnande intresse för produktionen!

Du trivs i rollen som arbetsgivarrepresentant och har förmåga och vilja att representera Peab i olika sammanhang. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. 

Välkommen att bygga framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss på Peab!

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-04

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Marita Petkovic, HR-Partner

Telefon: 072-5337836

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.