Montageledare

Sökes till Göteborg

Gillar du bygg och utmanande stommar!?

Smidmek är ett expansivt och entreprenöriellt bolag som ingår i Peab Byggsystem som är en del av Peabkoncernen. Smidmek levererar stommar genom att erbjuda totallösningar för stål- och betongelementkonstruktioner samt smides- och plåtarbeten till byggnadsindustrin. Verksamheten utgår från huvudkontoret i Eslöv men har även kontor i Göteborg och Solna.

Bolaget har under de senaste två åren dubblat sin omsättning och uppnådde 2019 en omsättning på en halv miljard. Antalet egna anställda är 50 personer och cirka 80-100 inhyrda.

Montageledare

Som montageledare på Smidmek arbetar du i ett projektteam bestående av montagechef, entreprenadingenjör och projektchef. Rollen innebär ansvar för framdrift i produktionen vid montage av stomentreprenader med stort fokus på säkerhet, kvalitet och arbetsmiljö.

I dina arbetsuppgifter ingår även bland annat:

 • Planering inför montagestart
 • Arbetsledning av egna montörer och underentreprenörer.
 • Anskaffa material, maskiner och utrustning.
 • Planera och avropa leveranser av material
 • Driva arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet på arbetsplatsen.
 • Arbetar aktivt mot tidplan för den löpande planeringen.
 • Rapporterar avvikelser till projektledare.

 

Krav:

 • Praktisk erfarenhet av byggverksamhet.
 • Tidigare arbetat i en ledande roll, t.ex. som platschef eller arbets-/montageledare.
 • Att kunna kommunicera verbalt och skriftligt på engelska.
 • Ritningsförståelse.
 • Goda datorkunskaper och vana att arbete i Officeverktygen.
 • Körkort B

Tidigare erfarenhet av stålkonstruktioner, prefabricerade betongelement och plåtarbeten är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du som person har lätt för att samarbeta, och har en förmåga att kunna läsa av olika typer av människor för att kunna stötta dom på bästa sätt. I möten med andra människor är du drivande utan att tappa förmågan att vara lyhörd. Du trivs och drivs av att jobba i team. Du har en god och tydlig kommunikation med dina medarbetare. I ditt jobb är du noggrann, strukturerad och tar ansvar för dina åtaganden. I denna roll är det viktigt att du ser lösningar framför problem, tycker om att komma med nya idéer och har stort säkerhetsengagemang.

Tjänsten är heltid, tillträde efter överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi erbjuder;

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-09-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Johan Nilsson

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.