Servicetekniker

Sökes till Järfälla

Peab Grundläggning AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Vill du vara med vårat team i Öst/nord? I rollen som servicetekniker jobbar du nära organisation med att stötta och hjälpa produktionen med löpande underhålla och reparationer på våra maskiner och lösa akuta problem som kan uppstå i vardagen.

Du kommer jobba i vår verkstad i Stockholmsregionen men kommer ibland behöva åka ut till våra projekt utanför Stockholm då vi är en stor region som sträcker oss från Södertälje upp till Riksgränsen.

Detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som maskinister, arbetsledare och platschefer. Där du kommunicera och arbetar serviceinriktat på verkstad och ute i fält.

Vi söker dig med erfarenhet som mekaniker inom reparation, konstruktion och underhåll av entreprenadmaskiner. Jobbet kräver att du är teknisk kunnig och flexibel då vi har olika typer av maskiner. Vi ser att du är en person som är självständig, mekaniskt kunnig, kreativ, noggrann och lösningsorienterad.

Erfarenhet från service/underhåll av pålkranar och borriggar är ett plus.

God förståelse för det svenska språket i tal och skrift samt körkort med tillgång till bil är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-01

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Marie Engström

Telefon: 0731 83 47 08

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.