Arbetschef

Sökes till Solna

Om tjänsten

Region Bygg Öst söker en arbetschef som fullt ut har affärs-, produktions- och personalansvar för sin resultatenhet. Som arbetschef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i enlighet med den affärsplan och de uppsatta mål som finns för regionen. Tjänsten innefattar även att du som arbetschef driver marknadsbevakning, anbudsarbete, affärsutveckling samt att du värnar om befintliga och nya kundrelationer. Fokus ligger på tillväxt, att öka andelen externa bygguppdrag. I korthet innebär tjänsten:

• Driva verksamheten mot uppsatta mål enligt Peabs riktlinjer
• Handhava befintliga kundrelationer och upprätta nya
• Personal-, budget-, miljö-, arbetsmiljö- och resultatansvar
• Resurssättning av pågående och kommande projekt
• Övergripande ansvar för att produktionen bedrivs enligt uppsatta interna rutiner och regelverk

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vidare ser vi att du har minst tre års erfarenhet eller mer av rollen som arbetschef eller liknande såsom projektchef och som därtill inneburit kvalificerad projektledning och styrning i produktionsprocessen. Tidigare erfarenhet av personalansvar samt kunskaper i ledarskap, projektekonomi, arbetsmiljö samt entreprenadjuridik är ett krav. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle och vi är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare, hos oss har du har goda möjligheter att göra karriär. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger.

Ansökan

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du några frågor? Kontakta Louise Strömbeck, regionchef eller Tobias Munoz, HR Partner.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Louise Strömbeck, Regionchef

Telefon: 0725-33 52 96

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 0733-37 38 31

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.