Kalkylingenjör

Sökes till Örebro

Kalkylingenjör

Region Bygg Mellersta Örebro består av två arbetschefsgrupper som arbetar samordnat och resursgemensamt på huvudorten. Som stöd finns fyra stödfunktioner; Inköp, Kalkyl, Personal och Produktionsstöd.
Våra projekt spänner mellan allt från bostäder till kommersiella och offentliga lokaler. Våra projekt omfattar allt från renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten till nyproduktion.

Arbetet som Kalkylingenjör
Som vår medarbetare blir du en del av våra kalkylresurser som arbetar som kalkylstöd till arbetschefer och projekt. Du kommer att arbeta med förfrågningsunderlag via anbud till att vara del i projekten med produktionskalkyler och förändringsregleringar. Det är viktigt att du som kalkylingenjör är en del av projekten och samtidigt har tryggheten i en kalkylgrupp. Vi har stort fokus på att utveckla oss i kalkyl och produktionsmetoder med hjälp av visualiseringsmodeller nära våra kunder.

Vi arbetar idag i program såsom MAP, Vico, Revit, tidplaneprogrammet Power Project och erfarenhet av systemen är meriterande men framförallt är det viktigt att du är driven och villig att utvecklas tillsammans med oss.  

Din profil
Vi söker dig som är bygg- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst. Det är av stor vikt att du har mycket goda datakunskaper och är van att arbeta i olika system samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och som person har du ett engagemang utöver det vanliga. Som person är du noggrann, strukturerad och gillar att jobba både självständigt och i team.

Här får du möjligheten att vara en del i vår tillväxtresa i Örebro, som kännetecknas av glädje, engagemang och delaktighet. Hos oss välkomnas du som en ny vitamininjektion som bidrar till att vi fortsätter utvecklas och se på saker med nya ögon. Samtidigt erbjuder välbeprövade metoder och system som just ett stort bolag har kraft att tillhandahålla.

Vi tillämpar provanställning och urval sker löpande. Du är därmed varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-04

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jennifer Johansson, HR Generalist

Telefon: 0722-266926

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.