Mark- & Anläggningsarbetare

Sökes till Eskilstuna

Peab Anläggning i Eskilstuna söker medarbetare till vårt nya projekt att utveckla och bygga en ny mötesplats till Mälardalens Högskola. Högskolan kommer få ett nytt entrétorg och vara en mötesplats för studenter, invånare och besökare samt koppla ihop Eskilstuna centrum med Munktellstaden. Projektet och dess utformning skiljer sig en del från ett vanligt anläggningsprojekt vilket erbjuder våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter. 

Arbetsuppgifter i huvudsak:

  • Ytskiktsarbeten som kantstensättning, platt- och stenläggning och grönytor
  • VA-arbeten
  • Grundläggning av byggnader

Kompetenser och personliga egenskaper

De personer vi söker har god och mångårig erfarenhet av ovan arbetsuppgifter samt dokumenterad utbildning och behörighet inom området. Som person vill vi att du trivs i ditt yrke och känner en yrkesstolthet, är ansvarsfull och har lätt att samarbeta. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete kommer vi förutom din kompetens också lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 

Om tjänsten

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Resor förekommer i tjänsten och du kommer arbeta på flera orter i AO området, exempelvis i Västerås.


Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-03

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Madeleine Esping

Telefon: 0733372410

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.