Utvecklande coach till produktionsstöd

Sökes till Örebro

Produktionscoach sökes till Örebro

En viktig förutsättning för verksamheten är att hitta duktiga medarbetare som är intresserade av att tillsammans med arbetschefer, projektledare, platschefer och stödfunktioner driva produktionsfrågor i våra projekt. Vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt och söker dig med erfarenhet och driv att vilja vara coach till vår produktion. Du servar primärt våra två AC grupper i Örebro Län och driver produktionsfrågor i våra mångfacetterade projekt. Utöver det kommer du vara en kontaktperson inom produktionsstöd inom regionen.

Arbetsuppgifter:

Produktionscoachens arbete syftar till att stödja produktionsverksamheten avseende:

  • Byggprocessen
    - bidra till att upprätthålla och förnya drift- och underhållsprocessen i verksamhetsledningssystemet
  • Kvalitets-och miljöfrågor
    - Stödja och utbilda produktionen i kvalitets och miljöfrågor
  • Medverka till att utveckla och anpassa Peabs interna system till regionens verksamhet
  • Revisions- och erfarenhetsåterföringsverksamhet
  • Regionens kontaktperson på orten och ingå i interna nätverk/arbetsgrupper inom AO bygg avseende produktion, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljörelaterade frågor.
  • Handledare i Peabs verktyg, hjälpmedel och processer

Som Produktionscoach kommer du bland annat att vara inblandad i framtagning av arbetsberedningar, riskbedömningar, handlingsplaner och åtgärder för att åtgärda risker/tillbud/olyckor/oönskade händelser. Mycket av arbetet kommer innebära att bistå linjechefer med tolkning av lagar, förordningar och föreskrifter. Dessutom att vid behov stötta projektet/AC-gruppen gentemot myndigheter och övriga intressenter.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på byggarbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och får en möjlighet till att påverka din personliga utveckling.

Vem är du

Vi söker en person som har en högskoleutbildning eller lång erfarenhet av byggbranschen och har erfarenhet av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.
Som person har du stort engagemang för yrket samt ett gott ordningssinne och har lätt för administrativt arbete. Du är serviceinriktad med god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera i sociala sammanhang. Du är initiativtagande, trivs att arbeta självständigt under eget ansvar och agerar samt utstrålar hög trovärdighet.
Tjänsten kräver B-körkort. Vi tillämpar provanställning.

Vänligen kontakta Malin Hedberg, 072-533 79 86, malin.hedberg@peab.se om du har frågor kring tjänsten. Har du frågor kring rekryteringsprocessen vänder du dig till Jennifer Johansson.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-11

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jennifer Johansson, HR Generalist

Telefon: 0722-266926

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.