Platschef byggservice

Sökes till Göteborg

Peab Byggservice AB är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål med en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna gå in på vår hemsida peabbyggservice.se. Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen.

Vi söker nu en erfaren Platschef med placering i Göteborg som kan driva våra projekt utifrån vår byggservicedefinition. Hos oss ger vi dig de bästa förutsättningarna med en stor koncern i ryggen samtidigt som du driver ”ditt företag” i företaget.

Om tjänsten
I rollen som Platschef ansvarar du för dina projekt och dina medarbetare. Du ansvarar för produktionen ute på arbetsplatserna samt arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och gör enklare inköp.

Du ansvarar för det ekonomiska i varje projekt och följer upp projektekonomin vid prognoser. Du hanterar de juridiska aspekterna i projekten och känner dig bekväm med att ta ansvar för arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Du arbetar nära våra entreprenadingenjörer som är delaktiga i hela projektet och vi har olika stödfunktioner och specialister som finns till hjälp. Du rapporterar till Arbetschefen.

Kravprofil

  • Eftergymnasial utbildning inom byggteknik, ekonomi, ledarskap alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från byggproduktion (3-5 år) inom rollen som platschef.
  • Kompetens inom kalkylering och ekonomisk uppföljning.
  • Erfarenhet av en ledande position.
  • Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt.

Vem är du?
I rollen som platschef är det ett krav att du har god ekonomisk kunskap och förståelse. Vidare bör du ha gott tekniskt yrkeskunnande och god erfarenhet från byggbranschen, främst gällande om- och tillbyggnadsprojekt samt entreprenadjuridik. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta.

Du inger ett professionellt intryck, har lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer. Vi har väldigt kompetenta och självgående snickare med stort engagemang för företaget och arbetet därför ser vi gärna att du med ditt ledarskap fortsätter att utveckla dem och gruppen.

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven.

Du beskriver dig själv som affärsmässig, kundfokuserad och professionell. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når dina mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Körkort för personbil är ett krav.

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-11

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Peter Fahar

Telefon: 0733-37 31 33

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.