Anläggare vägdrift

Sökes till Ljungby

Nu förstärker vi vår Vägdrift Ljungby med en anläggare! Välkommen att söka ett utmanande och omväxlande arbete hos oss på Peab Anläggning.


Om tjänsten
Vi söker dig som är yrkesarbetare inom anläggning, gärna med några års erfarenhet. Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av väg- och markarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra.

B-körkort är ett krav, C-kort är meriterande.

Vi vill uppmärksamma dig om att beredskap ingår som en del av tjänsten.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

Välkommen att söka till oss redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-11

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Linda Svensson, Platschef

Telefon: 072-5335235

Marita Petkovic, HR-Partner

Telefon: 072-5337836

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.