Transportledare

Sökes till Arvidsjaur

Till vårt kontor i Arvidsjaur söker vi inom Swerock Transport & Maskin en driftig transportledare som kommer att arbeta med planering och ledning av transport- och maskintjänster till olika entreprenadprojekt. Arbetet sker självständigt och under eget ansvar genom hela affären.

Som Transportledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Verka för resursplanering med optimal produktivitet samt samordna transport- och maskinkapacitet på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt för oss och våra kunder.
  • Offerera och prissätta samt fakturera utförda tjänster, uppdrag och leveranser
  • Handlägga leverantörsfakturor och reklamationer samt bevaka kreditvärdighet
  • Ansvara för inköp och inhyrningar för den dagliga driften
  • Delge underentreprenörer Swerocks kvalitets- och miljökrav, samt följa upp detta
  • Bidra till god intern samverkan, inklusive kundkontakt, kundstöd och kundvård
  • Utföra arbetsplats- och kundbesök
  • Delta vid start- och slutmöten i olika projekt och åkarmöten
  • Följa fastställda ramar avseende ekonomi, leveranstid, arbetsmiljö och säkerhet

Din bakgrund

Du har en gymnasial utbildning, erfarenhet från anläggnings- och eller transportbranschen är meriterande. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en driven självgående person med stort kontaktnät i anläggningsbranschen. Du är en skicklig organisatör med servicekänsla och administrativ kunskap. Du har lätt för att kommunicera och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och interna kollegor. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Detta är en ersättningsrekrytering pga pensionsavgång så du kommer att introduceras innan personen tar pension, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Per-Erik Landstedt, arbetschef

Telefon: 070-543 13 03

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.