Mark- och anläggningsarbetare

Sökes till Malmö

Vi på Peab är en platt och lärande organisation med stor möjlighet till utveckling. Nu söker vi dig som är mark- och anläggningsarbetare, och som vill arbeta i södra Skåne.

Som anläggare hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter och spännande utmaningar. Vi värdesätter alla våra medarbetare och vårt fokus är hög trivsel och säkerhet på våra alla våra arbetsplatser.

Tjänstebeskrivning
I rollen arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbete. Exempel på arbetsuppgifter är grundläggning av hus, VA, finplanering med mera.
Du som mark- och anläggningsarbetare hos oss får arbeta brett med spännande anläggningsprojekt runt om Malmö.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Södra Skåne

Du rapporterar till samt leds av arbetsledaren i projektet.
Urval och intervjuer sker löpande under annonstiden.

Kravprofil
Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet av olika typer av markarbeten.
Körkort B är ett krav.


Kompetenser och personliga egenskaper
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd, flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en schyst teamplayer och du har en yrkesstolthet när vårt samhälle ta ny form!

Som person uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-01

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Charlotte Siversson

Telefon: 0707-916188

Ola Malmgren, bitr. arbetschef

Telefon: 0733-37 39 95

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.