Platschef

Sökes till Norrköping

Vi behöver förstärka vår arbetsgrupp i Norrköping med ytterligare en platschef som delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Du vill vara med att driva och bygga framtidens hållbara samhälle!

Peab Sverige i Norrköping arbetar med byggprojekt som omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten.

Om tjänsten

Som Platschef har du det totala ansvaret från projektets start till mål. Du planerar för projektet och upprättar dess tidplan. Du är delaktig i projektets löpande verksamhet och har kunskapen att driva och leda dina kollegor mot det gemensamma målet. Tjänsten innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga medarbetare, bland andra inköpare, arbetsledare samt skickliga hantverkare.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet i rollen som Platschef. Du har eftergymnasial utbildning som byggingenjör alternativt att du har tillskansat dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Som person är du intresserad av affärer och arbetar kund- och resultatinriktat. Du kan också med tydlighet leda dina kollegor och visar på en hög grad av samarbetsförmåga. Du har ett strukturerat förhållningssätt och har mycket god datavana samt lätt för att arbeta i olika system. Du innehar B-körkort.

Vi tillämpar provanställning och urval sker löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Sara Persson

Telefon: 0725335150

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.