Entreprenadingenjör

Sökes till Norrköping

Peab Sverige arbetar med byggprojekt som omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten. Nu söker vi en entreprenadingenjör som vill vara en del av vår arbetsgrupp i Norrköping.  

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör hos oss får du en variation och bredd i dina arbetsuppgifter. Du kommer att vara delaktig genom hela projektets process och arbeta i nära samarbete med Projektchefer och Platschefer. I tjänsten har du kontakt med våra kunder och samarbetspartners samt våra medarbetare som arbetar i produktionen. Du kommer att vara en viktig länk mellan oss som företag och vår beställare.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är projektets administration. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på byggprojekt, men kommer att innefatta projektering, ekonomistyrning, skapande av kalkyler och göra inköp. Du kommer arbeta med dokumentation och erfarenhetsåterföring. Du kan också vara ett stöd till Platschefen vid tekniska och ekonomiska frågor i projekten.

Vem är du?

Vi söker dig med en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet och kompetensutveckling. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av arbete med bygglogistik. Som person är du initiativtagande och har förmågan att arbeta självständigt. Du är dessutom duktig på att supporta, ge service samt att upprätthålla en god kommunikation med våra kunder. Du innehar B-körkort.

Vi tillämpar provanställning och urval sker löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Sara Persson

Telefon: 0725335150

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.