Serviceman

Sökes till Kalmar

Om rollen

I rollen som serviceman hos oss på Lambertsson Kalmar kommer du främst att arbeta med order- och bokningshantering samt returer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna mottagning och utlämning av hyrmaskiner och material, registrering av returnerat och levererat material i vårt bokningssystem.

Du kommer att ha en viktig roll i vårt mål att vara en samarbetspartner med våra kunder! Detta bygger på att du ska vara driven och engagerad i att leverera rätt material i rätt tid och stötta våra kunder i deras projekt. En del i din roll handlar också om att hålla vår maskin- och materialpark i bästa skick där du kommer utföra mindre reparationer, service och rengöring av material och våra bygg- och anläggningsmaskiner.

Om dig

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du kan axla både frihet och ansvar och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du drivs av att leverera den bästa lösningen till kund och vill ha ett nära samarbete med dina kollegor. Du har god maskinkännedom och ett stort tekniskt intresse samt är en problemlösare, truckkort ser vi som meriterande.

Datavana och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-25

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Patrik Wykman, Kundcenterchef

Telefon: 0725-335676

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.