Arbetsledare

Sökes till Karlstad

Vill du utvecklas genom att bygga skolor eller kanske ett intressant bostadsprojekt?  Vi utökar och söker fler Arbetsledare till vår produktion.  

I rollen som Arbetsledare jobbar du nära platschefen och du kommer att bli involverad i alla i projektets delar. Du får ansvar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, både tidsmässiga och ekonomiska. Vi på Peab har mycket stor del egen personal på yrkesarbetarsidan och vi har en stab av kompetenta specialister som stöttar dig och projektet i dagliga utmaningar och frågeställningar. Att vara Arbetsledare innebär en roll med många kontaktytor gentemot underleverantörer, beställare m fl. Dessutom får du ett stort nätverk inom Peab både lokalt, regionalt i mellersta Sverige. Din grupp leds av vår Arbetschef Sam Carlson som är en positiv, personlig och tydlig ledare. Vi har en hög trivsel där alla bidrar till våra fina resultat och nöjda kunder. Vi har en bredd av kollegor som börjat sin karriär som snickare eller kommer nya från skolan. 

I Värmland har vi en bred projektportfölj då vi bygger både åt privata beställare, närliggande kommuner, Region Värmland m fl. Det ger en kontinuerlig utveckling av din kompetens och vi ger dig en spännande karriär inom Peab.

Vi förväntar oss att du har kompetens och/eller erfarenhet från byggbranschen. Du är en lagspelare och jobbar för en säker arbetsmiljö samt har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat . Vidare har du ett starkt engagemang som bidrar till att vi har bästa arbetsplatsen och nöjda kunder.

Vi arbetar löpande med tillsättning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-02

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Lars-Erik Magnusson, HR chef

Telefon: 0725-33 76 45

Sam Carlson, Arbetschef

Telefon: +46 073 3373239

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.