Sälj- och kundansvarig

Sökes till Göteborg

Tycker du att bostadsutveckling är spännande och samtidigt har ett brinnande intresse för försäljning, kundrelationer och marknadsföring? Är du en fena på att hantera och bemöta olika typer av människor? Låter det även lockande att verka som är spindeln i nätet och ansvarar för kontakten med mäklare, köpare och andra inom bostadsprojektet? Då tror vi att tjänsten som sälj- och kundansvarig i Peab Bostad är rätt för dig. Tjänsten är ett föräldravikariat som stäcker sig från januari 2021 till mars 2022.  

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi arbetar med att utveckla, producera och sälja bostäder. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på ca 6,4 miljarder. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Om tjänsten
Som sälj- och kundansvarig på Peab Bostad i Göteborg ansvarar du från ax till limpa för en högklassig försäljningsprocess i dina bostadsprojekt. Det innebär att du redan i ett tidigt skede är med tillsammans med projektledare för att på ett affärsmässigt sätt säkerställa rätt kundvärden i produkten, planera för marknadsföring och framtagning av försäljningsmaterial och aktivt jobba med säljledning för att uppnå projektets mål. Vi jobbar med externa mäklare och du blir deras närmsta kontaktperson. Efter att kunden köpt sin bostad är du även ansvarig för kundresan fram till inflyttning vilken inkluderar tillvalshantering, kommunikation och tillträde. Professionellt bemötande, rätt information och service i världsklass till Peab Bostads kunder är ambitionen. Du kommer att ingå i ett regionalt säljteam om 7 personer och du rapporterar till försäljningschef. En bostadsaffär är ofta en av de absolut största affärerna som en privatperson genomför och som sälj- och kundansvarig har du en viktig roll i denna.

Arbetsuppgifter
Som sälj- och kundansvarig kommer du att arbeta med Peabs bostadsprojekt i delarna säljstart, tillval och inflyttning. Under byggprojektet har du en säljledande roll gentemot projektets upphandlade mäklare och kontakt med många olika typer av partners såsom produktion, projektledare och övriga konsulter inom projektet. Tillsammans med bland annat säljchef är du med och tar fram en säljstrategi och du ansvarar för t.ex. visningsaktiviteter och ”öppet hus”. Du jobbar aktivt med marknadsföring i dina egna projekt både inför säljstart och under projektets gång. Det finns regionalt stöd i marknadsföringsarbetet, men det är du som driver det framåt och ser behoven. I tjänsten ingår att administrera projekten i Vitec och att ansvara för tillvalsprocessen.


Vi söker dig som:
- Är fastighetsmäklare eller har annan liknande bakgrund
- Är strukturerad och målmedveten i sitt arbetssätt
- Har god kommunikativ och pedagogisk förmåga
- Har förståelse för affärsnyttan i sitt agerande och sina beslut
- Har högt engagemang

Det är meriterande om du:
- Har arbetat i systemet Vitec eller liknande system
- Har erfarenhet av marknadsföring
- Har erfarenhet från fastighet- eller byggbranschen

Som person drivs du av att ha olika kontaktytor och leverera goda resultat. Du har en fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt. Du är van att arbeta självständigt och har lätt för att strukturera ditt arbete. Vidare är du positiv, initiativtagande och företagsam.

Arbetsort: Göteborg, resande inom regionen förekommer.
Kontaktperson: Försäljningschef Johannes Öberg,  073-337 11 04
Vikariat under perioden: januari 2021-mars 2022

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-02

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Johannes Öberg, Försäljningschef

Telefon: +46 73-337 11 04

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.