Serviceman

Sökes till Ängelholm

Nu söker vi en serviceman till vår bodavdelning i Ängelholm!

Om rollen

Som serviceman på vår depå kommer du främst att arbeta med service och underhåll av bodar inne på depån, men kan även förekomma ute på fältet hos kund. Etableringar av bodar ute på våra kunders arbetsplatser kan förekomma också som en del i ditt arbete.

Om dig

Vi ser dig som en händig person med bakgrund från hantverksyrket inom byggsektorn, där montage och service varit förekommande. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. Kunskaper om gasolpannor, truckkort och BE-körkort är meriterande.

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och har en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-27

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Staffan Martinsson

Telefon: 0733-376023

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.